Ieder jaar proberen wij Londen te bezoeken en tot op heden blijven we maar nieuwe locatie’s ontdekken.

Als je nu hier voor de eerste maal komt of je al een local voelt er is zoveel te doen en te ontdekken.
Wij geven een paar locaties mee die je zeker moet gedaan hebben voor je terugkeert.

Op de eerste plaats moet je zeker Borough market doen. Liefst rond 11 uur dan is het nog rustig en beginnen ze eten klaar te maken. De geuren die je daar kan opsnuiven zal je nooit meer vergeten. Laat je smaakpapillen de vrije loop.

2de plaats is een wandeling langs de south banks. Terwijl je die afloopt zie je al heel veel van de bekende locaties die Londen rijk is, je start aan The Eye waar je ook de Big Ben ziet en eindigt aan de Tower Bridge teveel monumenten om op te noemen die je zal herkennen.

Op nummer 3 doe eens een musical. Heb je geen voorkeur van wat je wilt zien ga dan zeker in de ochtend langs bij TKTS voor tickets aan een zeer goede prijs.

4de plaats is voorbehouden voor Covent Garden met zijn straat theater. Maak dat je dit zeker gezien hebt voor je Londen verlaat.

5de plaats is voor Camden in noord Londen, zeer vlot bereikbaar met de metro. Dit was voor een brand een zeer trendy buurt vol artiesten en de geboorteplaats van punk. Zeker de moeite om eens een paar uur in rond te wandelen, take in the scene.

Er is zoveel om te doen om op te noemen. Wil je veel bezoeken dan is de Londen Pass zeker aan te raden.

Doe je graag wandelingen neem dan zeker een gratis tour mee met een local gids.